Här hittar du inredningsbutiker i Solna

Annons:
I staden Solna finns det totalt 24 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Solna passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Solna. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Solna blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Solna. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Solna. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Solna kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Solna kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Stockholm.
Annons:

Inredningsbutiker i Solna

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Solna. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Solna. Så inför ditt inredningsprojekt i Solna ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Solna passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Stockholm för att se om det finns någon mer lämplig butik.


Surrea HB
Jungfrudansen 52Boutique Eden AB
Huvudstag. 1 ARoyal Design
MallR.O.O.M
MallGallerix
MallLagerhaus
MallRåsundaRum Inredning & Present AB
Råsundav. 154The Lexington Company AB
Mall


AB Lamcomp
Regementsg. 27
170 66 SOLNA


Entre Home
Huvudsta Centrum
SOLNA


Habitat
Mall of Scandinavia
169 56 Solna


Illums Bolighus
Mall of Scandinavia
169 56 Solna


Illums Sverige AB
Råsta strandväg 13 C
169 79 SOLNA


Indiska
Hotellg. 9 C Solna Centrum
171 45 SOLNA


Karin Stenbeck Inredning & Design
070 - 428 49 09Karolinska Sjukhusets Blomsteraffär
Karolinska v. 22
171 64 Solna


Kitchen Butiksdrift Sverige AB
Evenemangsgatan 14 C
169 79 SOLNA


Kitchn
Mall of Scandinavia
169 56 Solna


Match Life AB
Armég. 22
171 71 Solna


Nickas AB
Råsundav. 127
169 50 Solna


Spisabutiken Solna AB
Solna Centrum
171 45 SOLNA


Stil Homestyling & Inredning AB
Råsundav. 113
169 50 Solna


Zara Home Sverige AB
Råsta strandväg 19 A
169 79 SOLNA


Zara home
Mall of Scandinavia
169 56 Solna

Annons:

Möbler och heminredning i Solna

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Solna. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Solna rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Solna

Solna kommun eller Solna stad är en kommun i Stockholms län, belägen strax norr om Stockholms innerstad. Centralort är Solna. Kommunens område motsvarar huvuddelen av Solna socken och en mindre del av Spånga socken. Vid kommunreformen 1862 bildades i dessa socknar Solna och Spånga landskommuner.

Yta: 20,01 km2
Antal invånare: 76 158, år 2015

Här hittar du mer info om staden Solna.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.