Här hittar du inredningsbutiker i Stockholm

Annons:
I staden Stockholm finns det totalt 9 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Stockholm passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Stockholm. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Stockholm blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Stockholm. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Stockholm. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Stockholm kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Stockholm kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Stockholm.
Annons:

Inredningsbutiker i Stockholm

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Stockholm. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Stockholm. Så inför ditt inredningsprojekt i Stockholm ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Stockholm passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Stockholm för att se om det finns någon mer lämplig butik.

Bohem inredning
Linnnégatan 28-30
114 47 Stockholm


Floweropen Stockholm (Blomsterhallen)
Birger Jarlsg. 116
114 20 Stockholm


Lin & Fin HB
Kindstug. 10
111 31 STOCKHOLM


Plan ett
Birger Jarlsg. 32
114 29 STOCKHOLM


Royal Mood AB
Norrlandsg. 13
111 43 Stockholm


Stockholms Sovrum AB
Lindhagensg. 118 5tr bredvid Systembolaget
112 51 Stockholm


Styling Homes
Kallskärsg. 5
115 33 STOCKHOLM


Svensk Slöjd
Nybrog. 23
114 39 Stockholm


Walles & Walles AB
Birger Jarlsg. 81
113 56 Stockholm

Annons:

Möbler och heminredning i Stockholm

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Stockholm. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Stockholm rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Stockholm

Stockholm är Sveriges huvudstad samt landets kulturella, politiska, mediala och ekonomiska centrum. Det är Sveriges såväl som Nordens folkrikaste tätort. Stockholm började etableras 1187, enligt Visbyfranciskanernas bok till följd av att Svearikets dåvarande huvudort, Sigtuna, härjades av balter samma år.

Yta: 381,63 km2
Antal invånare: 1 372 565, år 2010

Här hittar du mer info om staden Stockholm.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.