Här hittar du inredningsbutiker i Tumba

Annons:
I staden Tumba finns det totalt 4 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Tumba passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Tumba. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Tumba blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Tumba. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Tumba. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Tumba kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Tumba kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Stockholm.
Annons:

Inredningsbutiker i Tumba

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Tumba. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Tumba. Så inför ditt inredningsprojekt i Tumba ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Tumba passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Stockholm för att se om det finns någon mer lämplig butik.

Dizajnboden
Enbacken 42
147 33 TUMBA


Rem-Pol Import Export
Vreta Backe 26
147 44 TUMBA


Södra Glas AB
Tunav. 38
147 42 TUMBA


Södra Ram
Kassmyrabrinken 5
147 33 TUMBA

Annons:

Möbler och heminredning i Tumba

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Tumba. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Tumba rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Tumba

Tumba är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Botkyrka kommun i Stockholms län men även innefattande en del av Salems kommun. Botkyrkadelen av tätorten utgör centralort i Botkyrka kommun och Salemdelen utgörs av kommundelarna Rönninge och Salem.

Yta: 1 773,53 ha
Antal invånare: 37 852, år 2010

Här hittar du mer info om staden Tumba.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.