Här hittar du inredningsbutiker i Bålsta

Annons:
I staden Bålsta finns det totalt 4 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Bålsta passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Bålsta. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Bålsta blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Bålsta. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Bålsta. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Bålsta kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Bålsta kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Uppsala.
Annons:

Inredningsbutiker i Bålsta

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Bålsta. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Bålsta. Så inför ditt inredningsprojekt i Bålsta ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Bålsta passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Uppsala för att se om det finns någon mer lämplig butik.

Eikkala
Stockholmsv. 20 B
746 33 BÅLSTA


Lilla rummet
Tiundav. 8
746 34 Bålsta


MAHZONI Inredning Mode Syateljé
Bålsta Centrum
746 32 Bålsta


Önska
Hästskov. 14
746 93 BÅLSTA

Annons:

Möbler och heminredning i Bålsta

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Bålsta. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Bålsta rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Bålsta

Bålsta är en tätort och centralort i Håbo kommun, Uppsala län. Bålsta ligger utmed motorvägen E18 och Mälarbanan, nära Mälaren cirka 5 mil söder om Uppsala och 5 mil nordväst om Stockholm. Länsväg C 545 (Gamla E18) genomkorsar orten.

Yta: 1 072,57 hektar
Antal invånare: 14147, år 2010

Här hittar du mer info om staden Bålsta.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.