Här hittar du inredningsbutiker i Knivsta

Annons:
I staden Knivsta finns det totalt 3 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Knivsta passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Knivsta. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Knivsta blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Knivsta. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Knivsta. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Knivsta kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Knivsta kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Uppsala.
Annons:

Inredningsbutiker i Knivsta

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Knivsta. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Knivsta. Så inför ditt inredningsprojekt i Knivsta ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Knivsta passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Uppsala för att se om det finns någon mer lämplig butik.

Ateljé Unika Händer Ekonomisk Förening
Stenbrottsgatan 1 H
741 47 KNIVSTA


Msj - Butik Unik
Edeby 220
741 91 Knivsta


Woodpath Sweden AB
Dalabacken 18
741 94 KNIVSTA

Annons:

Möbler och heminredning i Knivsta

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Knivsta. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Knivsta rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Knivsta

Knivsta är en tätort i Uppland och centralort i Knivsta kommun i Uppsala län. Orten ligger vid järnvägen Ostkustbanan 48 km norr om Stockholm och 19 km söder om Uppsala, ett par kilometer väster om motorvägen E4 vid sjön Valloxen.

Yta: 420,65 hektar
Antal invånare: 7081, år 2010

Här hittar du mer info om staden Knivsta.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.