Här hittar du inredningsbutiker i Tierp

Annons:
I staden Tierp finns det totalt 4 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Tierp passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Tierp. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Tierp blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Tierp. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Tierp. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Tierp kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Tierp kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Uppsala.
Annons:

Inredningsbutiker i Tierp

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Tierp. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Tierp. Så inför ditt inredningsprojekt i Tierp ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Tierp passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Uppsala för att se om det finns någon mer lämplig butik.


Silvestris Konsult HB
Bolstan


Camomillas Blommor AB
Bangårdsg. 12
815 41 TIERP


Chicbohem AB
Barbo 116
815 91 Tierp


Innebutiken I Tierp AB
Skolg. 2
815 40 Tierp

Annons:

Möbler och heminredning i Tierp

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Tierp. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Tierp rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Tierp

Tierp är en tätort i norra Uppland och centralort i Tierps kommun, Uppsala län. Den ligger mellan Uppsala i söder och Gävle i norr. Tierp växte fram som ett stationssamhälle efter att järnvägsstationen och Ostkustbanan invigts 1874.

Yta: 411 hektar
Antal invånare: 5587, år 2010

Här hittar du mer info om staden Tierp.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.