Här hittar du inredningsbutiker i Karlstad

Annons:
I staden Karlstad finns det totalt 23 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Karlstad passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Karlstad. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Karlstad blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Karlstad. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Karlstad. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Karlstad kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Karlstad kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Värmland.
Annons:

Inredningsbutiker i Karlstad

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Karlstad. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Karlstad. Så inför ditt inredningsprojekt i Karlstad ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Karlstad passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Värmland för att se om det finns någon mer lämplig butik.


At My Nordic House AB
Vikeng. 12Maria Wickström Skandinavisk Form och De
N


Affection/Mansion Bergvik
Frykmans v. 1 Bergvik Köpcenter
653 46 Karlstad


Carlstad Body Protection
Engholmsg. 16 B
652 21 Karlstad


Cervera Karlstad
Järnvägsg. 14
Karlstad


Combi-Hörnan AB
Norrstrandsg. 19
654 62 KARLSTAD


Em Karlstad AB
Gräsdalsg. 1
653 43 KARLSTAD


Feeling Interiör I Karlstad AB
Drottningg. 21 Galleria Duvan
652 25 Karlstad


Hemma i Karlstad
Kungsg. 2
652 24 KARLSTAD


IKEA
Bergviksv. 43
653 46 Karlstad


Indiska
Frykmans v. 1
653 46 Karlstad


Inredningskompaniet på Kasernhöjden AB
Kasernhöjden 10
653 39 Karlstad


M I City Karlstad AB
Järnvägsg. 14
652 25 Karlstad


RoyalDesign.se
Järnvägsg. 8
652 25 Karlstad


Råtorps Inredningsbutik AB
Råtorpsv. 7
653 49 KARLSTAD


Soffcompaniet I Värmland AB
Bromsg. 4
653 41 KARLSTAD


Sommarlagret
Blockg. 29
653 41 KARLSTAD


Sängjätten
Ullebergsleden 10
653 42 Karlstad


Thors Förgylleri & Ramaffär
Rudsv. 20
654 63 Karlstad


Tre Sekler Design AB
Älvåkersg. 18
653 49 KARLSTAD


Tygfabriken Karlstad
Lantvärnsg. 10
652 21 Karlstad


Ulla Näzell Present O Café Firma
Nyg. 8
652 20 KARLSTAD


Värmlands Hemslöjd
V. Torgg. 18
652 24 KARLSTAD

Annons:

Möbler och heminredning i Karlstad

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Karlstad. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Karlstad rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Karlstad

Karlstad, i äldre tid stavat Carlstad, är en tätort i Värmland, belägen vid Vänerns norra strand. Karlstad är centralort för Karlstads kommun, residensstad för Värmlands län och stiftsstad för Karlstads stift samt sedan 1999 universitetsstad. Karlstad är Sveriges 17:e största tätort.

Yta: 3 030,63 hektar
Antal invånare: 61685, år 2010

Här hittar du mer info om staden Karlstad.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.