Här hittar du inredningsbutiker i Lycksele

Annons:
I staden Lycksele finns det totalt 4 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Lycksele passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Lycksele. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Lycksele blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Lycksele. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Lycksele. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Lycksele kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Lycksele kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Västerbotten.
Annons:

Inredningsbutiker i Lycksele

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Lycksele. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Lycksele. Så inför ditt inredningsprojekt i Lycksele ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Lycksele passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Västerbotten för att se om det finns någon mer lämplig butik.

DollarStore
Korpstigen 1
921 42 Lycksele


Flora Blomsterhandel
Vågnäs 3
921 93 Lycksele


JYSK
Sågv. 2
921 45 LYCKSELE


SK Möbler AB
Storg. 99
921 32 LYCKSELE

Annons:

Möbler och heminredning i Lycksele

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Lycksele. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Lycksele rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Lycksele

Lycksele (sydsamiska Liksjoe, Liksjovvene eller Liksjoene; umesamiska Likssjuo) är en tätort i Lappland och centralort i Lycksele kommun i Västerbottens län. Lycksele är beläget längs järnvägen mellan Hällnäs och Storuman samt Europaväg 12 och turistvägen Blå vägen, och var den första orten i landskapet som fick stadsprivilegier.

Yta: 852,64 hektar
Antal invånare: 8513, år 2010

Här hittar du mer info om staden Lycksele.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.