Här hittar du inredningsbutiker i Umeå

Annons:
I staden Umeå finns det totalt 22 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Umeå passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Umeå. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Umeå blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Umeå. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Umeå. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Umeå kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Umeå kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Västerbotten.
Annons:

Inredningsbutiker i Umeå

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Umeå. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Umeå. Så inför ditt inredningsprojekt i Umeå ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Umeå passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Västerbotten för att se om det finns någon mer lämplig butik.


International Deco I Täby AB
Magasinsg. 7Smultronstället
Holmsjön 70Xcellent Trading Umeå AB
Bergsboda 226


Borghällagård
Kungsg. 46
903 26 UMEÅ


Cervera Umeå Strömpilen
Strömpilsplatsen 21
UMEÅ


Comfort-Möbler AB
Storg. 41
903 25 Umeå


DUÅ
Storg. 44
903 26 UMEÅ


Dfm Trading
Kavaljersvägen 1
903 64 UMEÅ


EM HOME
Grubbev. 9
903 54 Umeå


Expo Stormarknad i Umeå AB
N. Obbolav. 28
904 20 Umeå


Hjärtero AB
Kungsg. 60
903 26 UMEÅ


Hårizont City
Skolg. 51
903 27 Umeå


Indiska
Renmarkstorget 7
903 26 UMEÅ


Kopplingen I Umeå AB
Pendelg. 4
904 22 Umeå


Lagerhaus
Rådhusesplanaden 3
903 28 UMEÅ


Lloyd Mattsson Konst & Ram AB
Hagaplan 9
903 36 Umeå


Mias Lustgård
Rådhusesplanaden 5 A
903 28 UMEÅ


Ronnys Glas Och Porslin
Renmarkstorget 6
903 26 UMEÅ


Sängjätten
Björnv. 7
906 40 Umeå


Victorias Home
Björnv. 11
906 40 Umeå


Village
Umeå
903 28 UMEÅ


Önska
Renmarkstorget 6
903 26 UMEÅ

Annons:

Möbler och heminredning i Umeå

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Umeå. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Umeå rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Umeå

Umeå är en tätort i Västerbotten. Umeå är centralort i Umeå kommun och residensstad i Västerbottens län samt universitetsstad sedan 1965. Umeå, som ofta kallas Björkarnas stad, är beläget invid Umeälven, cirka femton kilometer från Bottenhavets kust. Orten växte fram på 1300-talet kring Backens kyrka.

Yta: 34,15 km2
Antal invånare: 79594, år 2010

Här hittar du mer info om staden Umeå.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.