Här hittar du inredningsbutiker i Härnösand

Annons:
I staden Härnösand finns det totalt 17 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Härnösand passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Härnösand. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Härnösand blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Härnösand. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Härnösand. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Härnösand kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Härnösand kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Västernorrland.
Annons:

Inredningsbutiker i Härnösand

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Härnösand. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Härnösand. Så inför ditt inredningsprojekt i Härnösand ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Härnösand passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Västernorrland för att se om det finns någon mer lämplig butik.


Stefan Forsslund AB
Granudden


Acacia Blommor
Storg. 6
871 31 Härnösand


Behändigt AB
Seminarieg. 5 B
871 31 Härnösand


Butik NyBo
Gånsviksvägen 10
871 60 Härnösand


Curri
Storg. 31
871 31 Härnösand


DollarStore
Löparg. 7
871 51 Härnösand


Härnö Möbler AB
Gånsviksv. 8
871 60 Härnösand


IF Älgarna
Sehlstedtsv. 32
871 51 Härnösand


Inreda & Sånt
Trädgårdsg. 6
871 31 Härnösand


JYSK
Saltviksv. 7
871 54 HÄRNÖSAND


MIO
G. Ådalsv. 148
871 53 Härnösand


Millennium Art
N. Kyrkog. 23 A
871 32 HÄRNÖSAND


Nordhem Inredning, AB
G. Ådalsv. 148
871 53 Härnösand


Näsströms Heminredning AB
Granudden 6
871 40 Härnösand


Sagas Blomsterverkstad
Köpmang. 4
871 30 HÄRNÖSAND


Svebo Möbler
Antjärn 200
871 91 Härnösand


Sy & Sånt, Karin Åberg
Mosstigen 22
871 40 Härnösand

Annons:

Möbler och heminredning i Härnösand

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Härnösand. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Härnösand rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Härnösand

Härnösand är en tätort i Ångermanland samt centralort i Härnösands kommun, residensstad för Västernorrlands län och stiftsstad i Härnösands stift. Härnösand grundades 1585 av Johan III.

Yta: 1 089,42 hektar
Antal invånare: 17556, år 2010

Här hittar du mer info om staden Härnösand.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.