Här hittar du inredningsbutiker i Sollefteå

Annons:
I staden Sollefteå finns det totalt 5 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Sollefteå passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Sollefteå. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Sollefteå blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Sollefteå. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Sollefteå. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Sollefteå kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Sollefteå kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Västernorrland.
Annons:

Inredningsbutiker i Sollefteå

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Sollefteå. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Sollefteå. Så inför ditt inredningsprojekt i Sollefteå ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Sollefteå passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Västernorrland för att se om det finns någon mer lämplig butik.

Butik Lillasyster
Tjäll 233
881 93 SOLLEFTEÅ


Karin & Cathrine AB
Storg. 57
881 30 Sollefteå


Rustik Stil & Design I Sollefteå AB
Hågestav. 1
881 31 SOLLEFTEÅ


Selamat Handel
Storg. 68 A
881 31 SOLLEFTEÅ


Åhmans Färg Nordsjö Idé & Design
Industriv. 15
881 35 SOLLEFTEÅ

Annons:

Möbler och heminredning i Sollefteå

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Sollefteå. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Sollefteå rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Sollefteå

Sollefteå är en tätort i Sollefteå distrikt och Multrå distrikt i Ångermanland och centralort i Sollefteå kommun i Västernorrlands län. Sollefteå kommun är Sveriges näst största vattenkraftsproducent.

Yta: 939,59 hektar
Antal invånare: 8562, år 2010

Här hittar du mer info om staden Sollefteå.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.