Här hittar du inredningsbutiker i Fagersta

Annons:
I staden Fagersta finns det totalt 6 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Fagersta passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Fagersta. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Fagersta blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Fagersta. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Fagersta. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Fagersta kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Fagersta kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Västmanland.
Annons:

Inredningsbutiker i Fagersta

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Fagersta. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Fagersta. Så inför ditt inredningsprojekt i Fagersta ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Fagersta passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Västmanland för att se om det finns någon mer lämplig butik.


Trollsländans Blomsterprakt
Brinellv


AB Ludv. Petterssons Möbelaffär
Virsbov. 2
737 30 FAGERSTA


Ludvig Petterssons Möbelaffär AB
Virsbov. 2
737 30 FAGERSTA


Lövparkens Trädgård
Lövparksv. 4
737 30 FAGERSTA


P1 Fagersta AB
Kristiansbergsv. 13
737 30 FAGERSTA


Pb 6 Sala AB
Kristiansbergsv. 13
737 30 FAGERSTA

Annons:

Möbler och heminredning i Fagersta

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Fagersta. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Fagersta rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Fagersta

Fagersta är en tätort i Västmanland och centralort i Fagersta kommun, Västmanlands län. Fagersta ligger cirka 70 km nordväst om Västerås. Orten ligger vid riksvägarna 66 och 68. Vid järnvägsstationen Fagersta C i stadsdelen Västanfors sammanstrålar järnvägslinjerna Ludvika–Västerås och Avesta Krylbo–Örebro.

Yta: 9,47 km2
Antal invånare: 11130, år 2010

Här hittar du mer info om staden Fagersta.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.