Här hittar du inredningsbutiker i Sala

Annons:
I staden Sala finns det totalt 15 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Sala passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Sala. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Sala blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Sala. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Sala. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Sala kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Sala kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Västmanland.
Annons:

Inredningsbutiker i Sala

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Sala. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Sala. Så inför ditt inredningsprojekt i Sala ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Sala passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Västmanland för att se om det finns någon mer lämplig butik.


Aguéliram Rolf Pettersson
AguéligKjell Eriksson
N


Bergtagen Design AB
Ekebyg. 1
733 30 SALA


DollarStore
Fridhemsg. 18
733 39 Sala


Färg & Hobbyhörnan AB
Fridhemsg. 35
733 39 Sala


Happy Homes Sala
Fridhemsg. 35
733 39 Sala


Hårkammaren
Norrbyg. 3
733 30 SALA


It-Solutions 4 U Sala AB
Parkv. 14
733 93 Sala


JYSK
Fridhemsg. 3
733 39 Sala


Rogerz AB
St. Torget 6
733 30 SALA


Sala Tavelverkstad
Norrbyg. 23
733 31 Sala


Salongstruktur HB
Norrbyg. 3
733 30 SALA


Svenska Hem Sala
Fridhemsg. 35
733 39 Sala


Teks Mobile Sverige AB
Rådhusg. 3 A
733 30 SALA


Önskebrunnen
Sätrav. 39
733 95 Sala

Annons:

Möbler och heminredning i Sala

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Sala. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Sala rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Sala

Sala är en tätort belägen i Västmanland; dock ligger delen öster om Sagån i Uppland. I Sala återfinns Sala silvergruva samt Väsby Kungsgård och Aguélimuseet. Mitt i centrum ligger ett kvadratiskt kullerstenstorg, och några hundra meter därifrån finns Ekeby dammar, som är en del av det vattensystem som skapades till Sala Silvergruva.

Yta: 11,01 km2
Antal invånare: 12289, år 2010

Här hittar du mer info om staden Sala.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.