Här hittar du inredningsbutiker i Askim

Annons:
I staden Askim finns det totalt 7 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Askim passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Askim. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Askim blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Askim. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Askim. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Askim kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Askim kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Inredningsbutiker i Askim

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Askim. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Askim. Så inför ditt inredningsprojekt i Askim ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Askim passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Västra Götaland för att se om det finns någon mer lämplig butik.


Tragent AB
Bergstigen 10Trademax Möbler
St. Åvägen 1


Annika Promotion AB
St. Åvägen 21
436 34 ASKIM


Cervera Sisjön
Sisjöv. 45
ASKIM


Kungsängen Ett AB
Sisjöv. 45
436 33 Askim


Schyssta Prylar SPKM AB
Stomv. 5
436 40 Askim


Selba
Banaliden 7 A
436 45 ASKIM

Annons:

Möbler och heminredning i Askim

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Askim. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Askim rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Askim

Askim är en stadsdel och ett primärområde i sydvästra delen av Göteborgs kommun som ingår i stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Dess geografiska omfattning är nästan identisk med Askims församling och den tidigare Askims landskommun och Askims socken. Askim är beläget vid Askimsfjorden, som är en del av Kattegatt.

Yta: 36,4 km2
Antal invånare: 23 375, år 2010

Här hittar du mer info om staden Askim.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.