Här hittar du inredningsbutiker i Borås

Annons:
I staden Borås finns det totalt 19 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Borås passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Borås. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Borås blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Borås. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Borås. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Borås kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Borås kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Inredningsbutiker i Borås

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Borås. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Borås. Så inför ditt inredningsprojekt i Borås ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Borås passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Västra Götaland för att se om det finns någon mer lämplig butik.


Paxlux Design AB
Huldreg. 22Sweden Concepts AB
Seglorav. 19


Brink Textile Agency AB Sonny
Stureg. 25
503 42 Borås


Cervera Borås
Hallbergsplatsen
503 30 BORÅS


EM Borås
Källbäcksrydsg. 3
507 42 Borås


Fiskars Sweden AB
Bäckeskogsg. 1
504 68 BORÅS


Folkets Möbler
Gånghestersv. 134
507 65 BORÅS


Jotex Sweden AB
Ödegärdsg. 6
Borås


Knalleland
Bergslenag. 45
506 30 Borås


KnittingRoom
033 - 16 99 50Kontorsutrustning I Borås AB/Sharp
Alingsåsv. 6
504 38 Borås


Lagerhaus
Bergslenag. 8
506 30 Borås


Linea Postorder
Livingroom by Möbelhus 1
Källbäcksrydsg. 2
507 42 Borås


MIO
Viaredsv. 4 A
504 64 BORÅS


Månsing AB
Skaraborgsv. 3
506 30 Borås


MöbelCity AB
Skaraborgsv. 30
506 30 Borås


Sängspecialisten
Källbäcksrydsg. 2
507 42 Borås


Önska i Borås
Torgg. 21
503 30 BORÅS

Annons:

Möbler och heminredning i Borås

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Borås. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Borås rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Borås

Borås är en tätort i Västergötland och centralort i Borås kommun, Västra Götalands län. Borås är Sveriges 14:e största tätort med 66 273 (2010) av kommunens 108 741 invånare (2015). En staty av stadens grundare, Gustav II Adolf, står på Stora Torget. Staden är centrum i Sjuhäradsbygden.

Yta: 3 139,65 hektar
Antal invånare: 66273, år 2010

Här hittar du mer info om staden Borås.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.