Här hittar du inredningsbutiker i Hovås

Annons:
I staden Hovås finns det totalt 5 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Hovås passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Hovås. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Hovås blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Hovås. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Hovås. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Hovås kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Hovås kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Inredningsbutiker i Hovås

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Hovås. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Hovås. Så inför ditt inredningsprojekt i Hovås ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Hovås passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Västra Götaland för att se om det finns någon mer lämplig butik.


Odd House, Blommor & Inredning AB
Hovås


Lena Larsson Tapetserarfirma
Hovås Ekåsv. 10
436 50 Hovås


Långelid Inredning, E
G. Brottkärrsv. 77
436 58 Hovås


Netfashion Göteborg AB
Wieselgren Konsulting AB
Hallekullev. 18
436 55 HOVÅS

Annons:

Möbler och heminredning i Hovås

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Hovås. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Hovås rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Hovås

Hovås är ett primärområde i södra Göteborg, tillhörande stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Hovås består i sin tur av områden som Hovås, Ryet, Brottkärr, Skalldalen och Lyckhem. Hovås ligger nära havet och området genomkorsas av länsväg 158.

Yta:
Antal invånare: 3306, år 2014

Här hittar du mer info om staden Hovås.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.