Här hittar du inredningsbutiker i Kållered

Annons:
I staden Kållered finns det totalt 11 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Kållered passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Kållered. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Kållered blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Kållered. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Kållered. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Kållered kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Kållered kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Inredningsbutiker i Kållered

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Kållered. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Kållered. Så inför ditt inredningsprojekt i Kållered ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Kållered passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Västra Götaland för att se om det finns någon mer lämplig butik.


JYSK AB
Ekenleden 8 Shopping Park Kållered K-Gallerian


Annorlunda Möbler
Bangårdsv. 39
428 36 Kållered


Annorlunda Möbler Sängar & Inredning I Gbg AB
Bangårdsv. 39 B
428 36 Kållered


B. Swärd Möbelaffär AB
Liveredsv. 19
428 33 KÅLLERED


Blooms Möbler
Bangårdsv. 37
428 36 Kållered


Bra Sommarmöbler I Göteborg AB
G. Riksv. 151
428 36 Kållered


Bäddsoffspecialisten i Kållered AB
Bangårdsv. 39
428 36 Kållered


Dreamab Kållered AB
Bangårdsv. 37
428 36 Kållered


IKEA
Ekenleden 2
428 36 Kållered


Skandia-Möbler
Bangårdsv. 39 A
428 36 Kållered


Vasa Total Säljkonsult AB
Hedbäcksv. 27
428 37 KÅLLERED

Annons:

Möbler och heminredning i Kållered

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Kållered. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Kållered rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Kållered

Kållered är en tätort i Mölndals kommun och kyrkbyn i Kållereds socken belägen vid gränsen till Halland Orten var tidigare lantbruksbygd, men nu domineras västra Kållered av köpstad och stormarknader som K-Center, IKEA, och Coop Forum.

Yta: 479,82 hektar
Antal invånare: 7456, år 2010

Här hittar du mer info om staden Kållered.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.