Här hittar du inredningsbutiker i Kinna

Annons:
I staden Kinna finns det totalt 11 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Kinna passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Kinna. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Kinna blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Kinna. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Kinna. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Kinna kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Kinna kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Inredningsbutiker i Kinna

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Kinna. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Kinna. Så inför ditt inredningsprojekt i Kinna ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Kinna passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Västra Götaland för att se om det finns någon mer lämplig butik.


Smultronstället I Kinna
SätraplanKINNA MÖBLER AB
Backagårdsg


2Home In Sweden AB
Annedalsv. 9 A
511 58 KINNA


Internationell Kinna Stadshotell AB
Annedalsv. 9 A
511 58 KINNA


JYSK
Fritslav. 13
511 57 Kinna


Larborn Förvaltning AB
Backagårdsg. 7
511 57 Kinna


Lillybox AB
Kyrkog. 3
511 54 KINNA


M I S Möbler AB
Fritslav. 7
511 57 Kinna


Nille
Boråsv. 28
511 54 KINNA


Shopline Group Europe AB
Velingstorpsv. 7
511 56 KINNA


Vilja Butiken I Kinna AB
Sätraplan 9
511 54 KINNA

Annons:

Möbler och heminredning i Kinna

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Kinna. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Kinna rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Kinna

Kinna är en tätort i Västergötland och centralort i Marks kommun, Västra Götalands län, belägen 29 kilometer söder om Borås. Den nuvarande tätorten har uppstått genom att det ursprungliga Kinna har växt ihop med tätorterna Skene och Örby.

Yta: 1 423,97 hektar
Antal invånare: 14776, år 2010

Här hittar du mer info om staden Kinna.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.