Här hittar du inredningsbutiker i Kungälv

Annons:
I staden Kungälv finns det totalt 12 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Kungälv passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Kungälv. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Kungälv blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Kungälv. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Kungälv. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Kungälv kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Kungälv kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Inredningsbutiker i Kungälv

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Kungälv. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Kungälv. Så inför ditt inredningsprojekt i Kungälv ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Kungälv passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Västra Götaland för att se om det finns någon mer lämplig butik.


Stefans Glasmästeri & Inramni
Trollhättev


Amro Heminredning AB
Västra g. 31
442 31 Kungälv


Dream Sweet Kläder och Inredning Kungälv Hand
Västra g. 59 Klocktornet
442 31 Kungälv


Dreamhome Inredning & Design i Kungälv
Bultg. 13 B
442 40 Kungälv


Gallerix
Västra g. 67
442 31 Kungälv


Grinden Interiör & Design
Ytterbyv. 7 A
442 30 KUNGÄLV


Grinden Interiör & Design
Ytterbyv.
442 30 KUNGÄLV


Hår & Ting Marie Last AB
Västra g. 72
442 31 Kungälv


Inspiration
Västra g. 71
442 31 Kungälv


Stora Möbelhuset
Bultg. 36
442 40 Kungälv


T&C Corner75 AB
Strandg. 75
442 31 Kungälv


Terapiboden Persson & Co AB
Västra g. 60
442 31 Kungälv

Annons:

Möbler och heminredning i Kungälv

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Kungälv. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Kungälv rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Kungälv

Kungälv är en tätort i södra Bohuslän, belägen ca 20 km norr om centrala Göteborg där Göta älv förgrenas i Nordre älv. Kungälv är centralort i Kungälvs kommun, Västra Götalands län. Staden passeras av motorvägen på E6, och har en station på Bohusbanan i Ytterby, 4 km väster om centrum.

Yta: 1 152,33 hektar
Antal invånare: 22768, år 2010

Här hittar du mer info om staden Kungälv.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.