Här hittar du inredningsbutiker i Kungshamn

Annons:
I staden Kungshamn finns det totalt 6 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Kungshamn passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Kungshamn. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Kungshamn blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Kungshamn. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Kungshamn. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Kungshamn kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Kungshamn kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Inredningsbutiker i Kungshamn

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Kungshamn. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Kungshamn. Så inför ditt inredningsprojekt i Kungshamn ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Kungshamn passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Västra Götaland för att se om det finns någon mer lämplig butik.


Charm I Kungshamn AB
TjuvsundsgSorec HB
Anneslätt Löken


Barocc
Bäckeviksg. 17
456 31 KUNGSHAMN


EM Kungshamn Wedels Möbler
Parkg. 47
456 31 KUNGSHAMN


Huset Brevé
Torgg. 2
456 31 KUNGSHAMN


Studio Jennie Ajo AB
Stenhuggaregatan 16 E
456 32 Kungshamn

Annons:

Möbler och heminredning i Kungshamn

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Kungshamn. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Kungshamn rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Kungshamn

Kungshamn är en tätort i Bohuslän och centralort i Sotenäs kommun i Västra Götalands län. Orten består av delarna Gravarne, Bäckevik och Fisketången som tidigare var municipalsamhällen. Kungshamn är beläget på en halvö på västkusten strax norr om Lysekil. Smögenbron förbinder sedan år 1970 orten med Smögen.

Yta: 208,37 hektar
Antal invånare: 2814, år 2010

Här hittar du mer info om staden Kungshamn.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.