Här hittar du inredningsbutiker i Lerum

Annons:
I staden Lerum finns det totalt 8 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Lerum passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Lerum. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Lerum blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Lerum. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Lerum. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Lerum kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Lerum kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Västra Götaland.
Annons:

Inredningsbutiker i Lerum

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Lerum. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Lerum. Så inför ditt inredningsprojekt i Lerum ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Lerum passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Västra Götaland för att se om det finns någon mer lämplig butik.


Inred I Lerum AB
Bagges


Brique Design och Inredning AB
Kullgårdsv. 150
443 35 Lerum


Inred Werner O Friberg HB
Bagges Torg 1
443 30 LERUM


Ljuva Hem Inredning i Lerum AB
Almekärrsv. 9
443 39 Lerum


Nille
Adelstorpsv.
443 30 LERUM


Pellmann & Company AB
Carlanders v. 13
443 39 Lerum


Två Öar - Två Vänner HB
Höjdenv. 78
443 35 Lerum


Zeline Accessory AB
Tomtebergsv. 45
443 38 LERUM

Annons:

Möbler och heminredning i Lerum

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Lerum. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Lerum rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Lerum

Lerum är centralort i Lerums kommun i Västra Götalands län. Lerum ligger vid E20 och Västra stambanan cirka två mil öster om Göteborg. Lerum är ett av två samhällen vid sjön Aspen; på den västra sidan ligger Jonsered i Partille kommun.

Yta: 1 426,87 hektar
Antal invånare: 16855, år 2010

Här hittar du mer info om staden Lerum.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.